Over ons

Goedele
Dirkx

De wereld van de wetenschap introduceren op de werkvloer, dat is de ambitie van doorwinterd neuropsychologe Goedele Dirkx. Ze is gefascineerd door neuroplasticiteit en de praktische consequenties daarvan voor professionals en organisaties. Samen met Wim verankerde ze haar expertise in verschillende trainings-en coachingstrajecten. “Met wetenschappelijk inzicht brengen we organisatorisch rendement teweeg, dat geeft immense voldoening.”

Goedele Dirkx
Wim Croonen

Wim
Croonen

25 jaar gecombineerde ervaring in het ondernemerschap en als HR-manager in multinationals, maakt dat Wim steeds met de voeten in de klei stond. De rode draad tussen al zijn bezigheden is zijn interesse voor groei en ontwikkeling. Inspireren, raken en dingen losmaken is zijn ambacht. “Met sterkte-denken kom je een heel eind: ik ben blij dat ik met Goedele mijn passie voor deze groeimindset kan overbrengen.”

“Vastgeroest bestaat niet, mindset is de smeerolie van het brein.”

Wil je mindset gebruiken als groeiversneller in je organisatie? Wil je mensen versterken doorheen organisatorische verandering? Wil je het glazen plafond van de mindset doorbreken? Ga met het Expertisecentrum Groeimindset in gesprek voor ondersteuning op maat.

Abstract logo expertisecentrum groeimindset