PArtners

Othor

Othor helpt mensen en organisaties om hun volledig potentieel te bereiken. Door gebruik te maken van wetenschappelijk innovatieve tools gebaseerd op neurowetenschappelijke modellen, maakt Othor het mogelijk voor gebruikers om op een objectieve en dynamische manier hun mentale gezondheid en neurologische capaciteit online op te volgen en te verbeteren.

De gebruikers ontvangen een gepersonaliseerd trainingsschema om hun beste zelf te zijn en te blijven, dit zowel in samenwerking met experten in het vakgebied als door de online training modules.

Itzu Training

Dankzij onze impactvolle trainingen ontwikkel je het aanwezige talent in je organisatie op een duurzame manier. ITZU Training is een strategische opleidingspartner voor KMO’s en grote bedrijven: van behoefteanalyse, gepersonaliseerde trainingstrajecten tot subsidieadvies. Door onze samenwerking met ITZU Training wat betreft subsidieadvies, kunnen onze “Expertisecentrum voor Groeimindset” klanten een groot deel van hun kosten recupereren.

"Mindset is het nieuwe goud.”

Wil je mindset gebruiken als groeiversneller in je organisatie? Wil je mensen versterken doorheen organisatorische verandering? Wil je het glazen plafond van de mindset doorbreken? Ga met het Expertisecentrum Groeimindset in gesprek voor ondersteuning op maat.

Abstract logo expertisecentrum groeimindset